Notifications
Clear all

Loading preset from Korg Wavestate Unified in Unify 1.9.1 makes crash In Reaper 6.69 and in Cubase 12 Pro on WIN 11

3 Posts
2 Users
0 Likes
246 Views
(@arpad-bodis)
Active Member
Joined: 4 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Loading preset from Korg Wavestate Unified in Unify 1.9.1 makes crash In Reaper 6.69 and in Cubase 12 Pro on WIN 11.

This Unified library cause it no matter what preset I choose.

It loads first, I can play it, but when I want to open the plugin itself, it crashes.....

Maybe I should download again the unified library?

or install wavestate native again?

---> I've tried these, did not help

-----> the problem is not the unified library : it seems Unified 1.9.1 have problems with wavestate native 1.05

This topic was modified 1 year ago 2 times by Arpad Bodis

   
Quote
(@getdunne)
Illustrious Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 4372
 

@arpad-bodis

I'm sorry you're having this trouble, but I thank you for letting us know.

My best guess is that this may be an issue with the Korg Wavestate Native plug-in, so I would like to try and reproduce it here, then make a report to the Korg R&D team. Re-installing the unified library will almost certainly not fix this. Reinstalling Wavestate Native might fix it, but only if there is a newer version from Korg.


   
ReplyQuote
(@arpad-bodis)
Active Member
Joined: 4 years ago
Posts: 5
Topic starter  

It turned out, that the crash was "audio driver-related".

The above mentioned crash only happened, when I used my BEHRINGER UMC22 U-PHORIA sound card with Asio4All driver.

When I  used my other soundcard (Apogee) with its Asio driver, no problem appeared.

So that's all - I thought I should clarify this, since I  wrote about the crash.

This post was modified 1 year ago by Arpad Bodis

   
ReplyQuote
Share: